9 Şubat 2022 Çarşamba

G.o Sosyal Medya Ne Anlama Geliyor?

G.o Sosyal Medya Ne Anlama Geliyor?

 

Sosyal medyada kısaltmaların kullanımı her geçen gün artmaktadır, ancak bunlar büyük ölçüde işle daha az ilgilidir. Bazıları yıllardır etrafta, bazıları ise daha yeni. Genellikle yorumlarda ve herkese açık yayınlarda kullanılırlar. Bu kısaltmaların nasıl kullanılacağını öğrenmek, yanıtlarınızı daha bilinçli ve etkili hale getirebilir. En yaygın olanları aşağıda listelenmiştir. Aşina olmadığınız başka kısaltmalar da bulabilirsiniz.

Örneğin, değiştirilmiş bir tweet, önceki bir tweet'in kısaltılmış halidir. Diğer bir yaygın sosyal medya mesajı türü, doğrudan alıcıya gönderilen bir e-posta veya metin anlamına gelen özel bir mesajdır. Diğer bazı kısaltma örnekleri doğrudan mesajlar ve Dms'dir. Bazı popüler kısaltmaları iş dünyasında da kullanabilirsiniz. Örneğin, "DM" doğrudan mesaj veya özel mesaj anlamına gelir.

G.O, "nesne grubu" nun kısaltmasıdır." Değiştirilmiş bir tweet, adından da anlaşılacağı gibi, düzenlenmiş ve kısaltılmış bir tweet. Ayrıca poster baş kaldırma anlamına gelir. Bir diğer popüler kısaltma 'finsta' dır. Gizli veya sahte bir İnstagram sayfasını ifade eder. Bir flash mob, anlamsız bir etkinlik için halka açık bir yerde toplanan bir grup insandır. Genellikle telekomünikasyon tarafından organize edilen toplantılara uygulanan bir terimdir. Flickr, çevrimiçi resim paylaşımı için bir sosyal ağdır.

G.o Sosyal Medya Ne Anlama Geliyor?
4/ 5
Oleh
Yorum Yap


EmoticonEmoticon